. Salut! Bine ai venit la CANOVA CCM!

Program: Luni-Vineri (9.00 - 17.00) office@canova.ro

SC CANOVA CCM SRL, înființată în anul 2006

este o firma cu capital integral romanesc. Ideea de la care s-a pornit a fost aceea de a aduce proiecte de calitate și moderne pe piața contrucțiilor.

Povestea noastră

Obiectivul principal al firmei îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final. Deținem ingineri cu o experienta vasta in domeniul lucrarilor de constructii rezidentiale, amenajari interioare si alte lucrari de finisaje impreuna cu alți 60 de angajaţi, pregătiţi profesional şi specializaţi, fiecare în domeniul lor de activitate, pentru a face faţă oricăror provocări.

Ce facem?

Societatea SC CANOVA CCM SR este specializată în realizarea lucrărilor de construcţii, antrepriză generală, structuri din beton-armat, finisaje (exterioare şi interioare), reabilitări clădiri existente cu materiale şi tehnologii moderne ce corespund standardelor de calitate impuse în executarea construcţiilor civile. Pentru atingerea obiectivelor propuse, firma conlucrează în regim de antreprenoriat sau parteneriat cu firme acreditate din următoarele domenii: arhitectură, proiectare, rezistenţă, canalizare, apă, gaz, electricitate, sisteme de alarmă, sisteme integrate de comunicaţii, sisteme de încălzire şi climatizare.


Ce spun clientii despre noi?

⁠"Am avut privilegiul să lucrăm cu echipa voastră de construcții pentru proiectul nostru rezidențial și suntem extrem de mulțumiți de rezultat. Calitatea lucrărilor, profesionalismul și atenția la detalii au fost remarcabile. Recomand cu încredere serviciile voastre oricui caută o echipă de încredere pentru construcții."

Ana M.
client rezidențial

"Echipa voastră de construcții a fost cu adevărat impresionantă în gestionarea proiectului nostru de construcție a unei hale industriale. De la planificare până la finalizare, au demonstrat o abordare organizată, o comunicare excelentă și o atenție deosebită la detaliile tehnice. Suntem extrem de mulțumiți de rezultat și nu ezităm să vă recomandăm tuturor partenerilor noștri de afaceri."

Andrei D.
client industrial

⁠"Am avut o experiență extraordinară lucrând cu echipa voastră pentru construcția birourilor noastre. Au fost flexibili, receptivi la feedback și au livrat în termenul stabilit, fără a compromite calitatea. Suntem încântați de spațiul nostru nou și suntem recunoscători pentru profesionalismul și angajamentul demonstrat de echipa voastră."

Maria P.
client comercial

⁠"Echipa voastră a făcut minuni pentru proiectul nostru de construcție a unui complex comercial. De la design la execuție, au fost impecabili în fiecare etapă. Cu atenție la detalii și un focus remarcabil pe calitate, au reușit să creeze un spațiu care să depășească cu mult așteptările noastre. Nu putem decât să recomandăm serviciile lor tuturor celor care caută o echipă de construcții de încredere."

George T.
client comercial

Parc propriu de echipamente

Firma dispune de un parc propriu de echipamente de înaltă performanţă cu care poate executa la termen orice lucrare de construcţii, fie ea de amenajări interioare – exterioare, infrastructură – suprastructură sau construcţie completă, având în jur de 200 de oameni pe șantiere.