DESPRE NOI

SC CANOVA CCM SRL, infiintata in anul 2006, este o firma cu capital integral romanesc. Ideea de la care s-a pornit a fost aceea de a aduce proiecte de calitate și moderne pe piața contrucțiilor.

 

Obiectivul principal al firmei îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final. Deținem ingineri cu o experienta vasta in domeniul lucrarilor de constructii rezidentiale, amenajari interioare si alte lucrari de finisaje impreuna cu alți 60 de angajaţi, pregătiţi profesional şi specializaţi, fiecare în domeniul lor de activitate, pentru a face faţă oricăror provocări.

 

Societatea SC CANOVA CCM SR este specializată în realizarea lucrărilor de construcţii, antrepriză generală, structuri din beton-armat, finisaje (exterioare şi interioare), reabilitări clădiri existente cu materiale şi tehnologii moderne ce corespund standardelor de calitate impuse în executarea construcţiilor civile. Pentru atingerea obiectivelor propuse, firma conlucrează în regim de antreprenoriat sau parteneriat cu firme acreditate din următoarele domenii: arhitectură, proiectare, rezistenţă, canalizare, apă, gaz, electricitate, sisteme de alarmă, sisteme integrate de comunicaţii, sisteme de încălzire şi climatizare.

 

Firma dispune de un parc propriu de echipamente de înaltă performanţă cu care poate executa la termen orice lucrare de construcţii, fie ea de amenajări interioare – exterioare, infrastructură – suprastructură sau construcţie completă, având în jur de 200 de oameni pe șantiere.

 

Alege CANOVA! Alege calitatea celor mai de top lucrări!

CANOVA CCM SRL

Timisoara, Str. Aristide Demetriade nr.15

+40 758 062 263

canova_ccm@yahoo.com

J35/4234/2006 - RO20170611

RO60BACX0000000724141000

60+

ANGAJATI

SPECIALIZATI

15

ANI DE

EXPERIENTA

20+

PROIECTE

FINALIZATE